Бевърли Хилс
Снимка: Variety

Българин купи най-скъпото имение в Бевърли Хилс – СНИМКИ

Българин купи най-скъпото имение в Бевърли Хилс, съобщава списание Variety.  Сделката е завършена завчера, а продажната цена е била 34 640 000 долара, което е най-голямата сделка за годината с жилищен имот в града.

Снимка: Variety

Самоличността на купувача, както обикновено, е замаскирана и все още не е официално потвърдена. Но според списанието има някои следи – първо, изглежда очевидно, че купувачът е чужденец; второ имението е придобито от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов; трето, това или един изтъкнат търговец на оръжие от България, или негов едноименик. Това посочва изданието, цитирано от БТА.

Снимка: Variety
Имотът е с площ 9 акра (3,64 декара). Сградата има 1325 кв. метра застроена площ, 7 спални и 11 бани. Тя е завършена през 2014 г. при собственици бивш израелски военен и съдружници.
Снимка: Variety

Първоначално тя била оценена на 55 млн. долара, „така че Христов – или който действително е купил този колос – е сключил добра сделка, но разбира се това зависи от гледната точка“, заключава Variety.

Къща – мечта

Къщите на успешния предприемач Гала Ашер обикновено са с квадратна структура, с монолитни вътрешни пространства, съвременни облицовки и стотици вградени светлини. Тази не е по-различна. Но има и екстри като ослепителният 20-метров компютризиран водопад. Има 7 обширни спални – три на първия етаж, останалите горе, и един „глезещ“ обитателите основен апартамент с площ 300 кв. м.

Други детайли, които позволяват на собствениците на имота да прекарват добре времето си, са изящна изба и конферентна зала. Отвън в имота има голям заден двор с басейн. Пръстен от палмови дървета, обграждащ парцела, засилва неприкосновеността на личния му живот, а имотът също е ограден и затворен.

Но има и още една екстра – къщата е само на пет минути пеша от хотел „Бевърли хилс“.

- реклама -