училище комуникации ISOC курсове

International School of Communication с курсове в София

International School of Communication (Международното училище за комуникации) – отваря врати в София. Курсовете на световния лидер в обучението, част от Pinnacle, започват през септември. Това стана възможно, след като от компанията избраха да бъдат представлявани в България от консултантската фирма Power Lab Pro.

ISOC е акредитирана от две британски държавни образователни институции – Edexcel и The British Accreditation Council (BAC).  Клиенти на компанията са двама премиери, 12 кралски особи, 50 изпълнителни директори, 75 министри, 120 депутати, 250 председатели на бордове и над 10 000 професионалисти по ПР и комуникации.

Тема на курсовете

От тази есен ще бъдат организирани курсове по Публична реч, Кризисни комуникации, Комуникационни умения за бизнес лидери. Ще бъдат предлагани и курсове, които са специално програмирани така, че да отговарят на всички индивидуални нужди и изисквания.

За кого са предназначени курсовете

Курсовете са предназначени за хора на висши управленски позиции, чието време е ценно, затова материалът е силно профилиран и структуриран в обучителни модули от един или два дни. Освен специализирани курсове, ISOC заедно със своя български партньор Power Lab Pro ще предлага и консултации в сферата на комуникациите.

На завършилите се издават международно признати сертификати.

Лектори

Преподавателите на ISOC са сред водещите международни експерти в съответната област.

Нашите експерти имат дългогодишен опит в различни сфери на комуникациите, консултантската дейност и журналистиката. Всеки от тях е специализиран и в поне още една област – медии, институции или компании от различни сектори на икономиката. Международните ни консултанти и лектори са доказани професионалисти в Европа и в света. Те работят за компании, правителства и личности, които знаят стойността на професионалната комуникация и я ценят като средство за постигане на високи резултати“ – обяви Жени Павлова, медиен експерт, съосновател на Power Lab Pro.
- реклама -