Цветанов образование Търново Цачева

223 млн. лева повече за образование, обещава ГЕРБ

Цветан Цветанов: На държавата е нужна стабилност, за да можем да гарантираме инвестициите в образованието

 

223 милиона лева повече ще бъдат заделени за българското образование през следващата година благодарение на успешната работа на правителството на Бойко Борисов и повечето приходи, които са събрани от борбата с контрабандата и сивата икономика. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с директори на училища, директори на детски градини и преподаватели от Великотърновския университет и НВУ.

„Всички помните как правителството отпусна 1,5 млн. лева за Великотърновския унивесритет. Отпускаме и много други средства за българските университети, училища и детски градини. Всичко това е възможно само когато в страната има политическа стабилност, работещо правителство и диалог между институциите. Ето защо е нужно да изберем Цецка Цачева за президент и да гарантираме стабилността в държавата и занапред”.

Цветанов образование Търново Цачева

Цветан Цветанов подчерта, че образованието винаги е било водещ приоритет за всички български семейства и държавата ще продължи да се грижи приоритетно за този сектор.

- реклама -