Звездна подредба: Очаква ни не просто късмет, а магия!

Звездна подредба: Очаква ни не просто късмет, а магия! На 20-ти февруари на небесната карта се сблъскват две интересни събития, които ще разклатят живота ни по приятен и неочакван начин. На този ден Венера преминава в знака на Овена и имаме новолуние в Риби – две предпоставки за изключително интересни случки.

Астролозите обещават пожари от емоции,

благодарение на Венера в Овен и сбъдване на мечти и желания, благодарение на новолунието в Риби.

На 29 февруари Венера навлиза в знака

на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на влияние на забързания и решителен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 20 февруари

до 15 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции.

В отрицателно проявление това могат да бъдат огнища на бушуваща ревност, упреци, претенции, негодувания, натиск върху партньора и жажда да надмощие. Астролозите прогнозират трудни времена както за отношенията, така и за духовната сфера.

За мнозина транзитът на Венера през зодия

Овен може да бъде истинско изпитание за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония – опитайте се да контролирате

емоциите и да не довеждате ситуацията крайност.

Но има и добра новина: Венера ще даде пълна яснота по онези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими до момента. Ако в миналото сте имали съмнения относно ситуация или човек, сега всичко ще ви стане кристално ясно.

Този месец Новолунието ще се случи на 20-ти март

в знака на Риби. Новолунието преди пролетното равноденствие в много древни традиции се счита за началото на Новата година. В този период се зарежда програмата за цялата година, така че правилната подготовка

за Новолунието през март е много важна.

При Новолуние в Риби времето е подходящо да се посветим на личните си цели, свързани с позитивната енергия на знака Риби. Това означава, че в този период може да се доверим на интуицията,

да приемем несъвършенствата

в нас самите и в другите. Може да започнем проекти, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме мечтите си с другите. Трябва да използваме тази силна рибешка енергия,

за да направим важни промени в живота си.

По време на това Новолуние можете да осъществите мечтите си – стига да бъдете достатъчно търпеливи!

Какво можете да правите на Новолунието в Риби:

Работата ви трябва да е спокойна – ако искате денят да бъде възможно най-успешен, по-добре не се захващайте с нещо сложно, досадно и твърде изискващо.

Полезно е да сте сред природата и да се разхождате – Такива дейности ще имат благоприятен ефект върху настроението, здравето и енергията ви.

Трябва да изпълните поетите ангажименти – Ако сте обещали нещо на свой приятел, колега или любим човек, непременно трябва да го изпълните. В противен случай можете да очаквате големи проблеми в отношенията с този човек.

Какво не трябва да правите по време на Новолунието:

Не започвайте нови начинания –  Венера в Овен ще блокира положителната енергия на Луната, което може да доведе до неприятноси, ако на този ден започнете нещо ново. По-добре е да правите неща, които вече сте започнали, или дори да си вземете почивен ден.

Не си съставяйте мнение за хората на база емоции – Опитайте се да останете подчинени на логиката, защото прекалената емоционалност може да ви доведе до проблеми.

Недейте да прибързвате – Има опасност да допуснете грешка на работното място или в отношенията си с хората, така че не бързайте! Обмисляйте внимателно всяко действия и всяка дума в този ден.

Не можете напълно да се доверите на интуицията си – В такива дни човек наистина иска да се довери на вътрешния си глас, особено когато всичко не върви по план, но е по-добре да бъдете внимателни и да взимате логични решения.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено