ученици бой меле Бургас гимназия

Зверски побой между ученици в Бургас

Четирима деветокласници от Професионалната гимназия по градостроителство и инсталации, по-известна като ЛУСК-а, са пребити на улицата в Бургас, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция. Младежите са настанени в „Неврохирургия” на УМБАЛ-Бургас, няма опасност за живота им, информира „Флагман“. 

Агресия без ясен мотив

Инцидентът станал по обед, учениците отивали да си купят закуски, но са пресрещнати от друга група младежи, техни връстници от друго училище. Единият от непознатите започнал да удря и четиримата подред.

Пострадалите са без опасност за живота и са настанени в болницата за наблюдение, заради травми в главата.

Криминалисти от Пето районно управление в Бургас са поели случая. Вече са проведени първите разпити. Изяснено е, че сблъсъкът е станал в района на спортна зала „Бойчо Брънзов“. Учениците са обяснили, че първоначално са нападнати от един младеж, по-голям от тях, който е ударил с юмрук последователно трима от тях. Най-вероятно след това е станало меле. Пострадалите твърдели, че не познават нападателите си. В момента тази версия се проверява.
На територията на училището не е имало инцидент, за друго не съм информирана, каза директорът на гимназията Антония Лазова.

- реклама -