Зукърбърг се страхува за живота си, изкопал си тунел за бягство

Да бъдеш Марк Зукърбърг през 2019 г. със сигурност не е лесно или безопасно нещо, като се имат предвид всички скандали, в които е замесен Фейсбук.

Зукърбърг е под непрекъснати вербални атаки. Със сигурност има хора, които биха помислили и за физически саморазправи срещу изпълнителният директор на социалната мрежа.

Служители на Фейсбук твърдят, че Зукърбърг дори е изкопал таен тунел за бягство. Той започвал от една от конферентните зали на компанията. Стигал до един от паркингите в централата на Фейсбук в Калифорния. Самата конферентна зала имала бронирано стъкло.

Бизбес Инсайдър съобщава, че управителният съвет на компанията е одобрил бюджет от 10 млн. долара за безопасността на цялото семейство Зукърбърг.

Официалните данни показват, че през 2017 г. личната му безопасност е струвала 7,3 милиона долара. Това са парите за охрана в къщата на семейство Зукърбърг и по време на пътуванията.

Имало забрана за паркиране на автомобили пред офиса на Зукърбърг. Тъй като можело в някоя кола да бъде поставена бомба. Освен това някои от личните гардове на шефа на Фейсбук често се обличали като инженери, за да се слеят със служителите на компанията.

- реклама -
Flashlight gif 640×90