Зрелищно шоу на Лейди Гага на финала на Суперкупата в САЩ- СНИМКИ, ВИДЕО

Милиони американци гледаха изпълнението на Лейди Гага на полувремето на финала на Суперкупата в САЩ – безспорно най-голямото и зрелищно спортно събитие в страната. 13-минутното шоу успя да сплоти нацията, а според оценките на мнозина, то е било зашеметяващо, пише „Тайм”.

https://www.youtube.com/watch?v=RHW0VmWcKV8

 

След като беше представена от Тони Бенет, попзвездата се появи на стадиона и изпя няколко патриотични песни, без да се впуска в твърде тежки политически послания. След това тя излетя – буквално. После свири на екстравагантни инструменти докато беше облечена в не по-малко ексцентрични костюми.

1486362335-ga7

Певицата изпя компилация от най-популярните си хитове като „Poker Face“, „Telephone“, „Bad Romance“, „Born This Way“

Над 300 дрона участваха в шоуто на стадиона в град Хюстън, щата Тексас. Докато Лейди Гага надъхваше публиката с патриотична песен, машините се подредиха в перфектен синхрон, за да изобразят стилизирано американско знаме.

1486362334-ga6Лейди Гага се появи на сцената в типичен стайлинг – с ексцентричен грим и лъскав футуристичен костюм. С огромен скок тя прелетя от ръба на покрива към сцената с помощта на няколко въжета. Шоуто беше гарнирано обилно с пироефекти, танцьори и демонстрации на акробатични умения.

1486362333-ga3Социалните мрежи завряха от предимно положителни коментари за изпълнението на звездата. Сред тях беше и дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка, която определи шоуто като „невероятно”.

 

- реклама -