Зрелищни автомобили и висок адреналин в Св.Влас

Яхтеното пристанще в Св.Влас стана домакин на над 30 мощни автомобила, които ще мерят конски сили в оспорвана и зрелищна надпревара. Ралито за супер коли Премиум Рали София – Св. Влас се организира за четвърта година.

Рали Влас

Точно в 12,01 ч. пред очите на десетки фенове, туристи и гости на курортното градче, първият автомобил пое към тайна локация, достояние само за участниците.

Рали ВласНа челна позиция стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните
автомобили – Lotus Exige Cup R, последван от останалите отбори с не по-малко
интересните: Ferrari 458 Italia Spyder, Ferrari GTB Fiorano, Bentley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Chevrolet Corvette C07, Mercedes SL500 Mille Miglia, Audi RS7 Dynamic+, OPC Unlimited Irmscher Edition и много други.

Рали ВласУчастниците ще изминат 1006 км. като маршрутът включва трасе в България и Гърция. В южната ни съседка към кордона от забележителни автомобили ще се включи и чуждестранен формат за суперколи. Изпитанията, очакващи участниците, ще са най-бърза обиколка на писта Серес, Драг, щафета, „точни езди“, и „скрити локации“.

Финалът на ралито ще бъде на 13 юни 2016 г., от 17:00 часа пред хотел Маринела в София. В церемонията по награждаването ще участват многократните ни рали шампиони Владимир и Димитър Илиеви, които изготвиха състезателната програма и са част от съдийския екип.

- реклама -