Зодията, която може да завърти всеки на малкия си пръст

Всеки си мисли, че познава хората срещу себе си, че няма да се остави някой да го води за носа и да го контролира, бе за да се усети. Но… има една зодия, на която й се получава с лекота да върти хората на малкия си пръст. Разбира се това не винаги е умишлено или с отрицателен знак.

Представителите на тази зодия са интересни личности, с добро сърце, отзивчиви. Често неразбрани и подценявани.  Знаят какво искат и как да направят така, че другите да направят за тях това, които им се иска. Родените под знака на Близнаци знаят как да преодолеят трудностите по пътя си, дори и това да означава отстраняване на човек.

Имат своите особености в характера – като честа смяна на настроението, навика да „блокират“ дори най-близкия до себе си човек, ако е допуснал грешка. И в опитите си за сближаване, тези хора се оказва, че правят точно каквото Близнаците очакват от тях.

Не подценявайте Близнаците – те все пак са сред зодиите, чиито представители са оставили доста сериозни следи след себе си: Принс, Мерилин Монро, Наоми Кембъл, Анджелина Джоли, Боб Дилън…

- реклама -