Зодиите, с които никога няма да скучаете

Има някои хора, с които дори и да няма какво да си кажете – няма да скучаете. Защото ще намерят с какво да ви развеселят. Те са с невероятно чувство за хумор и пълна торба с вицове.

Овен

Овните имат славата на хора с изключително чувство за хумор. НО понякога шегите им са по-грубовати и не всеки ги приема с усмивка. Предизвикателните закачки са тяхна запазена марка, но не на всеки от събеседниците им са приятни. Но ако си паснете като характери – ще станете неразделни, защото ще се разбирате от половин дума и винаги ще има кой искрено да се забавлява с шегите ви.

Телец

Телците предпочитат забавните компании, смеят се на шегите на другите, обичат също да се шегуват, но ако чуят по-груба шега по свой адрес определено не остават очаровани. Така че внимавайте ако искате да критикувате под формата на шега. Ако списъкът ви с вицове се изчерпа – Телецът е вашият човек, който ще ви презареди.

Близнаци

Това са хората, за които не трябва да се притеснявате, че ще се засегнат на шегите ви. Те са царе по надсмиването над самите себе си. С тях трябва да имате предвид, че могат да се шегуват и на лични теми, свързани с интимния живот. Ако имате Близнаци в компанията си – подгответе се да запомните страшни вицове, с които самите вие може да изпъкнете някой ден.

- реклама -