Зодиите, при които разделите с любимия могат лесно да бъдат избегнати

Често след дълга връзка се стига до изненадваща раздяла между двама души. Но дали наистина е такава. Или е резултат от натрупване на проблеми, които са останали невидими за някой от двамата партньори? Можеше ли нещата да бъдат други? ето три зодии, при които това е възможно с не много усилия – с повече вглеждане в себе си.

Дева

Девите са известни със своя проницателен ум и категоричност в отношенията. Често, макар и без да го желаят, Девите подлагат партньора си на оглед под микроскоп и никакви слабости и недостатъци не остават незабелязани. В началото партньорът иска да бъде идеален, за да не разочарова Девата. Но това не може да продължава вечно. Следват разочарования и у двамата и отчуждаване.

Най-важното и заздравително за връзката, което Девите могат да направят, е да обикнат партньора си такъв какъвто е. Да не се опитват да го правят идеален според собствените си представи, защото и те самите със сигурност не са такива.

Стрелец

Това е зодията, която прелива от енергия и често заради своята неуморимост не забелязват, че партньорът им вече останал почти без сили и не е в състояние да ги настигне. Тази енергичност, ако не е на едно ниво и в двамата партньори, може да доведе до сериозни сблъсъци. Те се проявяват основно след съвместно заживяване.

Преди това да стане основна пречка по-нататъшни отношения, Стрелецът може да се опита от време на време да намалява оборотите. Да насочва своята енергия в по-спокойни и безопасни ритми, които могат да заздравят отношенията. Ако не се получи – няма смисъл да си натоварвате взаимно с партньора си.

Козирог

Представителите на тази зодия обичат всичко да им се случва по план и график. А това ги лишава от спонтанност. Така те могат да си правят планове за живота си с партньора за години напред. Разбира се, плановете могат да се променят, не са изключени и изненадите, но за Козирозите излизането от зоната им на комфорт означава стрес. Те обаче не си дават сметка, че за техния партньор също такъв стрес може да бъде липсата на промени. Затова и всяко отрицание на опитите за освежаване на връзката може да натрупа нежелано напрежение и конфликти. А това от своя страна до сериозна причина за раздяла, дори в други отношения да има хармония между партньорите. Ако козирозите проумеят навреме, че не винаги могат да контролират ситуацията – може би ще имат една по-щастлива и дълготрайна връзка. Решенията и плановете в която, се правят от двама.

 

 

- реклама -