сн. БГНЕС

Зодиите, които ще се понесат на крилете на любовта през май

Май е един от най-красивите месеци – природата се събужда, денят става по-дълъг, човек започва да мисли позитивно. Логично това е периодът, в който хората все по-често са на любовна вълна – при едни тя се пробужда, при други – е все още само мечта, в трепетно очакване да срещнат своята половинка.

Ето кои зодии имат шанс да срещнат човек, с когото да се понесат на крилете на любовта.

Водолей

Ако имате човек до себе си – ще изпитате усещането за пълна хармония в любовта. Даже е много вероятно да предприемете по-сериозна стъпка в отношенията с партньора си. А необвързаните мое да срещнат човек, който си заслужава вниманието и споделени емоции заедно.

Скорпион 

Май е много подходящ месец за разгаряне на любовния пламък. Необвързаните може да срещнат човек от миналото си, и с него да оставят началото на нещо интересно, което ще се развие през лятото. Възможен е и най-обикновен, но запомнящ се просто пролетен флирт – човек има нужда от положителни емоции – не ги пропускайте.

Лъв 

Лъвовете са доста емоционални и обичат да доминират. Този път обаче те самите ще попаднат в клопка – тази на любовта. Дори няма нужда да бъдете активни – само приемете безусловно всичко, което човекът около вас ви поднася – няма да съжалявате. За онези от вас, които нямат човек до себе си – позволете си да бъдете слаби и да давате воля на чувствата си – може би ще се изненадате кой е готов да ви помогне и защо.

 

- реклама -