хороскоп, успех

Зодиите, които ще имат финансови успехи през август

Aвгуст месец за някои зодии ще бъде много успешен във финансово отношение. Този месец за някои ще бъде посветен предимно на свалките и флиртовете, а за други – парите ще стичат към тях.

Ето и кои са зодиите, които ще се радват на финансово спокойствие през август.

Телец

Това е вашият месец, в който може спокойно да  очаквате повишение на заплатата. Нетипично за летните месеци, но повишението ще бъде факт. Ще ви попадне и оферта за странична дейност, която обещава прилично заплащане. Новите ви доходи ще ви помогнат за реализирането на това, с което сте се захванали в последно време. Чакането ви ще бъде възнаградено щедро. Не давайте пари на заем през август, защото не се очаква да ви ги върнат.

Дева

Не печелите от лотарията често, но това скоро може да се промени. Вашето време дойде и късметът ви най-накрая ще заработи във ваша полза. Не се отказвайте, ако нямате печалба след първия път, а дерзайте през целия месец. Печалбата, която ще получите няма да е огромна, но ще задоволяваща нуждите ви.

Стрелец

Нестабилността в доходите ви кара да се чувствате несигурни. Към края на август ще се появи нова възможност, която идеално пасва на вашите желания. Някои представители на зодия Стрелец ще се сдобият с неочаквана сума пари от продажба на имот. Сумата, която ще получите ще стигне за следващата покупка, за която мечтаете. Месец август ще бъде щастлив месец за вас и спокойствието, което ще ви дадат парите, е най-хубавата част от предстоящото за вас.

Скорпион

Имате ценност в дома си, която струва много, а дори нямате представа за това. Помислете какви вещи имате в дома си – стари монети, старинни предмети и пр. Проверете стойността им и ще се изненадате – един от тях има изключителна стойност, която може да напълни джобовете ви с пари, от които имате нужда. Някои представители на зодия Скорпион ще получат паричен бонус на работното място.

 

- реклама -