Зодиите, които ще доминират през есента

Благоприятните периоди за една или друга зодия се определят от позициите на звездите. Те се менят също както и сезоните, а настъпването на есента ще донесе повече успехи на някои от зодиите. Късметът за някои ще дойде във финансовата и работна сфери, при едни в любовта, а ори други под съвсем различна форма.

Овен

Представителите на тази зодия ще изпъкнат в работата. Усилията от последните месеци най-сетне ще се увенчаят с успех. Признанието ще доведе и до заслужени финансови постъпления.

Дева

След лятото, което Девите изпращат с любовни разочарования, идва есента, която ще даде нова надежда, че сродната душа съществува. Тези от зодията, които си имат половинка, ще се почувстват още по-окрилени. Може да направите и голямата крачка към по-сериозни отношения.

Риби

Представителите на зодия Риби често имат усещането, че Съдбата не е тяхна страна, а Късметът отдавна не е чукал на тяхната врата. Тази есен някои представители на зодията ще забравят за тези си усещания. Късметът ще бъде с тях, а това ще промени живота има към по-добро – ще имат повече поводи за усмивки, ще бъдат необичайно щастливи.

- реклама -