Зодиите, които се целуват най-страстно

Всеки помни първата си целувка – едни с леко неудобство заради неопитността си, други с емоцията да усетят нов физически конкакт с любимия… С времето всеки става спец в целувките, но има представители на три зодии, които са по-добри от други.

Риби

Целувката с представител на зодия Риби е особено нежна и проникновена. Дори и да не сте много опитни в целувките – веднага ще усетите разликата – Рибите са тези, които се стараят да доставят удоволствие от целувката и на себе си , и на партньора си. Ето защо никога няма да ви омръзнат целувките на този воден знак.

Овен

Целувките с представител на зодия овен винаги са приятни – те никога няма да направят нещо, което не ви носи удоволствие. От тях ще можете да научите и много нови техники в целуването. Не се смущавайте, а се радвайте – насладата ще бъде гарантирана и взаимна. Едва ли някой друг зодиакален знак знае повече за целуването от Овена.

Лъв

Какъвто темперамента – такива и целувките при Лъвовете – те са страстни и необуздани. Само с целувки Лювът може да подлуди партньора си. Лъвовете влагат цялата си страст в целувките – и никак не е насила. Те просто държат да изпитват удоволствие на макс от всяко преживяване.

- реклама -
Flashlight gif 640×90