Зодиите, които са най-големите мрънкачи

Всеки човек реагира по различен начин на житейските ситуации, в които изпада – без значение дали са добри или до там. Едни обичат да споделят емоциите си, други се чувстват по-добре, когато ги задържат за себе си. Всеки обаче има около себе си поне един човек, който непрекъснато се оплаква и мрънка. Тези хора обичат да се чувстват важни в определени моменти- някой да им съчувства, да ги подкрепя. Ето кои са зодиите, които обичат да изливат всичко, което им е на сърцето и душата.

Рак

Раците са сред зодиите песимисти. Това в голяма степен определя и поведението им на вечни мрънкачи. Те преживяват всичко много тежко и драматично. Имат нужда от човек до себе си, който да ги утешава и подкрепя. И е важно този човек да знае, че Раците винаги са прави в създалата се ситуация. Те виждат всичко от негативната страна. Често сменят настроението си, за тях е типично да се самосъжаляват и да не виждат нищо светло в бъдещето си.

Везни

Везните са сред най-милите и добри зодии, които нямат навика да натоварват другите със собствените си проблеми. Но не обичат да бъдат сами, дори и когато всичко им върви както им се иска. А ако са тъжни – имат нужда от приятелско рамо. Така се чувстват по-комфортно и добиват увереност. Везните коментират открито чувствата е емоциите си. Ако са наранени – очакват подкрепа и съчувствие. Не обичат да се самосъжаляват, но понякога имат нужда и от това.

Риби

Рибите са твърде емоционални – правят опити да се справят с това, но не им се получава. Те са много раними и не е трудно да се почувстват засегнати. В същото време те много умело улавят емоциите на другите и се стараят да бъдат състрадателни и очакват същото насреща.

Рибите преживяват тежко всяка раздяла – обмислят и анализират как се е стигнало до края в отношенията с близките хора. опитвайки да преодолеят разочарованието си, Рибите търсят отдушник, пред който да излеят напиращите емоции. Могат да върнат лентата назад до уж забравени времена и случки – въоръжете се с търпение, за ги изслушате и подкрепите, защото те също винаги са прави в своята гледна точка за случилото се.

- реклама -