зодии, лош късмет, проблеми, неприятности

Зодиите, които са „абонирани“ за каръка

Астролозите вярват, че някои знаци на зодиака постоянно са преследвани от лош късмет. Човек остава с впечатлението, че от един проблем те попадат в друга неприятна ситуация. Вижте списъка с най-големите „късметлии“ за всякакви извънредни ситуации.

Водеща в списъка на „късметлиите“ е зодия Козирог.

Понякога дните на Козирозите са просто поредица от солидни издънки. Интересното е, че петък 13-и е най-успешният ден за тях. По това време те могат да намерят изход от всяка ситуация. На фаталната дата те просто се превръщат в Богове на решаване на проблеми!

Рибите са просто самороден талант за попадане в неприятности.

При слаб дъжд те ще паднат в локва или някой ще ги намокри до главите. Ако започнат да мият чиниите, със сигурност ще изпочупят половината. Астролозите предупреждават, че много емоционалните Риби често се разстройват драматично и трябва да бъдат утешавани, насърчавани и подкрепяни. Повярвайте, те ще ви отговорят с благодарност.

Скорпионът е шампион в плътното придържане към всички нещастия на света.

Но те идват при тях изключително по инициатива на самия Скорпион. Проблемът е в неговия хаос, импулсивност и липса на сдържаност. Те говорят по-бързо, отколкото мислят. Лошото е, че всички тези нещастия, като правило, също се отнасят за членовете на най-близкото им обкръжение.

Мотото на Телеца: „Исках най-доброто, оказа се както винаги“.

Всички неприятности спохождат Телеца, когато се опитва да направи добро дело. Той иска да помогне на страдащ и изпраща пари на измамник, иска да бъде полезен и плаща чужд заем до края на живота си. Освен това неволите го спохождат най-неочаквано. Той успява да си счупи крака, като просто се подхлъзва на тревата или чупи носа си, блъскайки се във врата, която изобщо не забелязал.

Стрелецът винаги закъснява.

На Стрелеца винаги му се случват някои странни неща: трамвай аварира по пътя, птица ги нааква, искат да минат напряко, но започват да говорят по телефона, така че се загубват. А причините за закъснението са нелепи. И трябва да им вярвате. Това е техният живот.

- реклама -