здравни права

Зодиите, които няма да харчат пари за здраве през януари

През последната година мнозина започнаха да обръщат по-голямо внимание на здравето си. А най-честото пожелание за новата година беше „Да сме здрави“. Ето на представителите на кои зодии няма да се налага да заделят пари от бюджета си за лекарства и посещения в лекарски кабинети.

Дева

Годината започва без притеснения, свързани със здравословното им състояние. Няма причини да се вглъбявате в здравето си. Ще се чувствате добре, стига да не предизвикате съдбата. Затова бъдете внимателни, когато сте на път, ако обичате зимните спортове – както обикновено – пазете се от травми. А за да е наред и психическото ви здраве – не се преуморявайте. Имате цяла година за реализиране на плановете си!

Стрелец

През целия месец януари ще има синхрон между физическото и психическото ви състояние. Ако разпределите правилно задачите си и нужните усилия за справяне с тях – няма да усетите никакво натоварване в началото на годината. Дори и Стрелците, които имат хронични заболявания, няма да се сетят за тях. Единствено в края на месеца може да усетите дискомфорт със зъбите – не чакайте болката да се усили – потърсете навреме стоматолога си.

Козирог

За вас годината започва с плавен преход от задачите в края на 2020 към новите ангажименти през 2021. Здравословните проблеми, които мъчиха някои от представителите на зодията през последните месеци на миналата година, ще си останат там. За вас е важно точно в началото на годината да не се преуморявате. За да се чувствате добре физически и психически – подарете си спа уикенд или поне посещение при масажист, на сауна или друга наслада – било то маникюр, нова прическа.

- реклама -