Зодиите, които никога не се учат от грешките си

Човек се учи от грешките си. Дори и да се провали – това го прави по-силен и по-мъдър. Но… само ако наистина си вземе поука. Има три зодии, които могат да допуснат една и съща грешка няколко пъти и винаги някой друг да е виновен за провала.

Водолей

Водолея съвсем не се нареждат сред зодиите – експериментатори. те са много праволинейни и това до някъде обяснява защо не си взимат поука от дадена ситуация, от която излизат не както им се иска като победители. Разочарованието бързо минава и изводите от ситуацията остават в историята. Нямат желанието да анализират проблемите из основи и затова често повтарят едни и същи грешки, които дори не отчитат като такива. Добре е да имат човек около себе си, на когото имат доверие, за да се опита да им посочи къде бъдта.

Овен

Овните са много дейни – можете да разчитате на тях за всякаква работа, но дали ще я изпълнят както трябва? Те са упорити и инатливи, затова ако нещо не се получава ще пробват пак и пак… Но резултат няма да има ако не отчетат грешките, които допускат. Ако се опитате да посочите на Овен къде бърка – почти сигурно е, че ще останете неразбран. Не обичат да почуват непотърсени съвети, ето защо често повтарят грешките си.

Стрелец

Ето това е зодията, която рядко отчита, че може пък грешката в дадена ситуация да е тяхна, а не на някой друг. Това важи особено в ситуациите, когато някой директно им посочи къде бъркат. Стрелците въобще не обичат да бъдат поучавани, ще отричат очевидната за всички истина. Те ще отделян много сили и енергия, за да убедят другите в изкривената си истина, вместо да се поучат от ситуацията.

- реклама -