времето

Зодиите, които не си падат много по Коледа

Две седмици остават до Коледа. Хората активно се приготвят – кой с поръчката на подаръци, кой с изработката, изпращат се картички по целия свят, които да стигнат до любимите хора навреме. Но… има хора, които не си падат по предпразничната треска. Не обичат семейните събирания, не искат да участват в томболи и размяна на подаръци. Оказва се, че има представители на някои зодии, които преобладаващо са „оперирани“ от коледния дух, както и от еуфорията около Св. Валентин, Великден…

Рак

Раците са твърде емоционални. ако ще правят подарък, той няма да е на случаен принцип, а ще бъде много личен. Затова не си падат по размяната на подаръци в офиса. Не обичат шумните компании, затова ще изберат на празника да бъдат само със семейството си, без да се събират целия род.

Скорпион

Те обичайно не предпочитат да са в „играта“, а да наблюдават острани. А защо не да се включат, за да саботират останалите. Не си падат много по коледното пазаруване, защото не обичат да харчат много пари. А в същото време няма как да купят подарък само на един човек… Затова не очаквайте нещо много голямо и специално. Но… винаги може да има изненада – нещо не много скъпо, но пък с сантиментално.

Козирог

Козирозите предпочитат да останат в сянка по време на големи тържества и събирания. Затова не биха били водещи на коледното парти или точно те да теглят листче, на което да пише името на човека, на когото трябва да купят подарък. Истината е, че Козирозите не мразят Коледа, те просто предпочитат уюта на семейния празник, без шумни компании. Нопък биха избрали истински добри подаръци за близките си, без да се фокусират върху коледния дух в офиса.

- реклама -