брак

Зодиите, които не могат да живеят дълго в брак

Когато се жени, всеки човек се надява семейният му живот да бъде щастлив.

За съжаление, статистиката показва, че все повече брачни съюзи се разпадат. Затова астролозите се заинтересуваха дали силата на брака зависи от зодията и откриха кой от астрологичните знаци най-често се развеждат.

Стрелец
Преди всичко трябва да се отбележи, че Стрелецът не е семеен знак. Той обожава свободата във всичките й проявления: смяна на жилище, хора, заобикаляща среда, дейности – списъкът е дълъг. Стрелецът започва да мисли за стабилност и семейството в доста зряла възраст. И колкото по-късно това се случи, толкова по-трудно му е да се адаптира към новия си начин на живот и към характера на половинката си. Всеки опит за контрол от страна на партньор дразни Стрелеца и ограничаването на свободата му предизвиква изблици на агресия. За да бъде бракът с представител на този знак дълъг, съпругът/съпругата трябва да признае на Стрелец правото му на свобода. В знак на благодарност за това Стрелецът ще бъде готов да направи компромиси по други въпроси.

Козирог
Козирогът е много внимателен при избора на партньор и слуша не толкова чувствата, колкото разума си. Изглежда, че бракът, основан на изчисления трябва да бъде по-траен. Но в семейния живот на Козирозите качества като егоизъм, упоритост и пестеливост се провалят. Представителите на този знак винаги заемат доминиращо положение в семейството: те започват да диктуват своите условия и да контролират семейния бюджет. В известен смисъл Козирогът е семеен диктатор. Продължителността на съюза зависи от това за кой знак се жени той. Семейството има шанс да оцелее, ако Козирогът започне да работи върху себе си, да споделя финансите си и да прави компромиси.

Дева
Девата е лоялен, грижовен и истински приятел – за такъв партньор може само да се мечтае. Но в семейния живот Девите често стигат до крайности. Те се потапят до толкова в подреждането на семейното гнездо и грижите за половинката си, че практически спират да се грижат за себе си. А това предизвиква недоволството на партньорите им. Освен това Девата е перфекционист и грижите й надхвърлят всички възможни граници и стават трудни за понасяне. Друга част от представителите на знака, сключили брак, разбират, че това пречи на тяхната активна природа да се самореализира. Девата се отегчава без собствен бизнес и ако не намери подкрепа за амбициите си в семейството, тогава интересът започва да се измества към други области, което води до развод.

Така, че най-добре помислете за зодиакалния знак на избраника си и не оставяйте „семейната лодка“ да потъне.

- реклама -