Зодиите, които най-често сънуват кошмари

Почти всеки човек, дори и деца, се е събуждал със свито сърце заради кошмарен сън. Някои ги преследват чудовища, други имат усещането, че падат от високо, трети виждат смъртта. Ето кои зодии най-често се събуждат обляни в пот или сълзи заради кошмарни сънища.

Скорпион

Представителите на този воден знак имат богато въображение, харесват мистериите, историите за призраци. Затова не е случайно, че те са сред хората, които най-често сънуват кошмари. За тяхно щастие не помнят всичко в детайли. Кошмарите им са свързани със сценки от отвъдното, призраци, – все неща, които биха накарали човек да изтръпне, но не и Скорпионите – при тях това само възбужда въображението им за следващия „епизод“.

Водолей

Непостоянните Водолеи живеят в постоянен страх от самота, от изолация. Обичат да са в приятна компания. Затова и най-големият им кошмар е сънят, в който са невидими и никой не може да ги чуе и забележи. Водолеите често стават жертва на богатото си въображение. Те премислят всичко преди сън и това се отразява на сънищата им. Те се събуждат изплашени със силно чувство на самота.

Риби

Рибите са изключително чувствителни и обидчиви. Те премислят по няколко пъти преживяното, като се концентрират основно върху негативните емоции и случки. Затова и кошмарите, които следват им се струват изключително реалистични. Те най-често сънуват, че потъват във вода – опитват се да изплуват, да стигнат до спасителен бряг.

- реклама -