Зодиите, които могат да ви причинят най-много болка в любовта

Никой не се обкръжава с хора, които могат да му причинят болка. Разбира се не винаги някои хора го правят с умисъл. Ето представителите на кои две зодии най-често нараняват най-близкия до сърцето си човек.

Близнаци

Не случайно се счита, че в Близнаците живеят два образа. Това може да объркват всеки, който се доближи до тях. Първото впечатление за тях е, че са истински ангели. Поведението им е изключително дружелюбно, виждате пред себе си един идеален образ, който бихте допуснали близо до себе си. Лесно е да се влюбиш в Близнак. Промяната при тях обаче е светкавична – дори може да не откриете конкретна причина за това.

Еднообразната връзка ги кара да търсят нови емоции. Дали това се случва може да разбере от  разликата в начина, по който започват да се държат с вас. Охладняват в отношенията, на моменти стават дори груби, с което причиняват истинска болка на човека, който им е доверил сърцето си. На финала връзката с Близнака стига до баналната изневяра. Но може да са се разминете с този сценарий ако се постараете повече за разнообразието във вашата връзка.

Козирог

Козирозите имат желанието целият свят да върти около тях, а инатът им понякога не познава граници. Иска им се всичко да се случва по тяхна преценка и да контролират всяка ситуация. Те трудно допускат някой до сърцето си, за да не бъдат наранени. А когато все пак някой пробие бронята им – връзката се развива много бързо.

Любовта променя Козирозите и те оставят поделят контрола над живота си със своя партньор. Без да е целенасочено обаче, те се поддават на съмнения, с които не могат да се справят. Притесняват се връзката да не стане прекалено сериозна. Ако страхът надделее – не се учудвайте ако всичко приключи най-неочаквано. Козирозите са способни да развалят годеж или да оставят половинката си сама пред олтара. Мислете добре преди да

- реклама -