Зодиите, които може да срещнат любовта по Коледа

Остават две седмици до края на годината. Предстои най-светлата седмица, в която мнозина се надяват желанието им от Бъдни вечер да се сбъдне. Поечето хора си пожелават здраве, някои – така жадувана любов… Три зодии имат шансове да срещнат любовта, разбира се не още на следващия ден. Но Коледа ще бъде периодът, в който влюбването ще започне…

Близнаци

Целият месец декември за вас е много вълнуващ и изпълнен с положителни емоции и трепети. Онези от вас, които още не са срещнали любовта – имат пълните шансове това да стане през следващите седмици, макар и да го осъзнаят по-късно. Може да преоткриете стар познат, а срещата с него да разпали неочаквани искри и да доведе до нещо повече от флирт.

Везни

Тези от вас, които имат любим до себе си ще си дадат ясна сметка какви късметлии са. Точно по коледните празници ще се почувстват истински обичани. А тези, които все още са необвързани – ще се запознаят с нови и интересни хора. Един от тях може да преобръне всичко и да ви настрои на романтична вълна.

Водолей

Декември месец е доста емоционален за вас, ще разпалите страстта, която е поугаснала във връзката ви. А тези, които си мислят, че са обречени на самота – ще започнат да обръщат внимание на човека, който прави всичко, за да бъдат щастливи. Водолеите ще започнат да вярват в коледните чудеса!

 

- реклама -