Зодиите, които могат да разбият сърцето ви

Някои зодии са способни да пуснат котва в сърцето на любим човек и да съумеят да останат там завинаги. Но и има и такива, които пускат котва, но много бързо отплават.  Те рядко го правят умишлено или с цел да наранят. Обаче болката след тях остава трайно и дълбоко. Ето кои са трите зодии, които най-често причиняват болка в любовта:

Козирог

Който не е бил с Козирог, не знае каква е любовта му. В началото е трудно да достигнеш до сърцето му, но когато разбиеш преградите – ще срещнеш много страст, отдаденост. Колкото силни са чувствата и емоциите му обаче, толкова и кратко траят. Затова им се носи славата на разбивачи на сърца. Козирогът ще продължи напред, дори без да каже „сбогом“. А след него … пепел.

Близнаци

Чаровни и омагьосващи с приказките си – Близнакът ще ти завърти главата много бързо. Мъжете от тази зодия обаче не могат да стоят на едно място, а какво остава да бъдат само с една жена … Рано или късно те ще покажат истинската си същност и ще разбият сърцето ти. Докато не попаднат на някой себеподобен.

Скорпион

Едва ли някой се учудва, че Скорпионите са в топ 3 на класацията за разбивачи на сърца. Те са изключително самовлюбени и много страстни любовници. Ревността на Скорпиона и неговата подозрителност са направя обсебващи. Именно заради тяхната мнителност връзките им често приключват набързо. Затова да бъдеш със Скорпион е сравнимо с екстремен спорт – адреналинът е голям, но винаги има риск от катастрофа, след която може много да боли.

- реклама -