Зодиите, които харчат най-неразумно

Планирането на личните финанси е много важно без значение дали човек живее сам или има семейство, за което да се грижи. Ето кои зодии харчат най-неразумно и може да ви потърсят да им ударите едно рамо с пари до заплата:

Близнаци

Близнаците знаят как се изкарват парите – при тях често с пот на челото, често са с усещането, че трудът им не е оценен по достойнство, но … това не им пречи да са с широки пръсти, когато стане въпрос за харчене. Знаят как да пестят, но когато ги обземе желание за харчене – бързо натрупаното може да се стопи. Близнаците са скарани с фискалната дисциплина. Щом решат, че искат да купят нещо – искат го сега, без значение от цената.

Везни

Везните са известни като добри балансьори, но не и в баланса на сметки и финансови разчети. Обичат да се забавляват, да си угаждат, да си купуват хубави дрехи и храна. Не са редки случаите, в които месечният бюджет са изпарява за седмица-две и животът после става доста труден и ограничен, но …до следващото финансово постъпление, когато отново действат емоционално, а не рационално.

СТРЕЛЕЦ

Това е зодията, която знае цената на своя труд. Но пък толкова обичат да харчат… Спасява ги само късметът, че имат хора, на които да разчитат, когато са във финансова дупка. Те трудно организират финансите си в дългосрочен план, просто не си дават зор да ги разпределят правилно.

- реклама -