Зодии с чувство за хумор :)

Те се смеят, но и умеят да ви разсмеят. Харесвате ги точно заради чувството им за хумор. Кои са тези зодии:

Овен

Смеят се на всичко

Овенът е от хората, които избухват в смях, като им покажеш пръст. Хуморът му е плосък, войнишки, затова и обича именно такива шеги. Не че останалите не ги стопля – просто някакси не са му интересни.

Телец

Майстори на вицовете

Телците са тежкари. Изглеждат толкова сериозни, че човек би ги заподозрял че за тях хуморът е тера инкогнита. Не е така обаче. Дори напротив – имат си чувство за хумор в излишък и могат да оценят широк диапазон от майтапи – от смешките на Овена, до тънкия и язвителен хумор на Девата. Ясно е че от всяко дърво свирка не става, но много голям процент от Телците не само че умеят да се смеят, но и добре разказват вицове и забавни истории. Обича иронията, но не и когато е насочена към него самия.

Близнаци

Остроумни, устати и саркастични

С Близнак шега не бива! Те са устати, саркастични и остроумни и на секундата ще ви го върнат тъпкано. Иначе обожават практическите майтапи – да насадят някого на пачи яйца – буквално или преносно, да залепят на приятел пантофите за пода и т.н. Във връзка с това лесно намират общ език с Овена и неговата склонност към шеги и закачки. Тези двамата така добре си пасват, даже се подклаждат взаимно, че положението около тях може да сатне непоносимо. Но те обичат и по-тънкия хумор и, за разлика от Овена, го разбират. Харесват двусмислиците, тънките шеги, в които се правят асоциации, предполагащи богата обща култура.

Рак

Подбират си шегите

Според чувството си за хумор Раците се разделят на три вида. Родените по-близо до Близнака харесват шегите, които се нравят и на Близнаците. Тези, чийто рожден ден е в средата на периода въобще не проявяват чувство за хумор, особено ако са в компанията на неприятен за тях човек. Тогава от устата им не би се откъртила и крива усмивка, колкото и да е забавен събеседникът.

Дева

Ще ви „ковнат“ там, където боли

Простодушната Дева веднага би проумяла, че това определение за нея е оксиморон. Защото, както е ясно на всички точно тя съвсем не е най-простодушният знак в зодияка. Девите имат остър език, който поразява право в целта. По природа са песимисти и имат практичен и трезв поглед върху живота, вселената и всичко останало, който не им позволява да се включват във весели мечешки закачки. Затова пък са майстори на сарказма и черния хумор. Рекат ли да ви „ковнат“ с някоя стреличка, бъдете сигурни, че ще ви заболи. Но и ще бъде много смешно.

Водолей

Постоянно изливат смехории

Водолеите обичат да се шегуват. Правят го охотно, често и в изобилни количества. Дали хуморът им ще блика под формата на вицове, разкази с неочакван край или бързи размени на остроумия, общото впечатление е приятно. Любимите им вицове са с оптимистичен завършек и позитивно послание.

- реклама -