Зодии, които са родени лидери

Те са силни, властни, имат дар слово, с пример привличат почитатели. Родени са за лидери, водачи и шефове.

Овен: Обичат да бъдат победители

Овенът е първият знак на зодиака и затова трябва да бъде първи и във всичко останало. И като казваме „първи“, имам предвид абсолютния и най-добър победител. Този кардинален огнен знак извежда конкуренцията на съвсем друго ниво. Знаете ли, че кардиналните знаци са инициаторите на зодиака? Овен, Рак и Везни са единствените знаци, които инициират промени. Следователно воинът Овен процъфтява, когато задава нови тенденции, прави смели изявления и приема всяко трудно предизвикателство.

Козирог: Те владеят бизнеса

Като истински кардинален земен знак, Козирозите са надарени с ум, прагматизъм и кръвна група на изпълнителен директор – те са шефът на зодиака! Мистичният Козирог може да ви изглежда студен и безмилостен, но това е така, защото всъщност има план. Този управляван от Сатурн знак е невероятно постоянен и няма да се спре пред нищо, за да постигне дългия си списък от цели. Ето защо те са толкова страстни в кариерата и репутацията си. Разбира се, Козирогът може да бъде сериозен, но това е така, защото е на сериозна мисия.

Водолей: Не се страхуват да се бунтуват

Водолеят е рядка порода. Емоционално безпристрастни, но невероятно пробивни, родените под този неподвижен въздушен знак искат само едно: революция. Те също ще започнат и ще завършат всичко сами. Техният небесен владетел, Уран – планета на хаоса, бунта и неочакваната промяна – разпалва тяхното вдъхновение, бунтарска природа и ексцентрична личност. Говорейки за ексцентричност, Водолеят се наслаждава на издигането на хора, особено когато се отнася до социална кауза или политически въпрос. Водолеят непрекъснато се бори за личните си права.

- реклама -