3 зодии, които не им върви изобщо в любовта

Има зодии, които са каръци в любовта. не, че не я срещат. Срещат я! Но…или за кратко, или минават преди това през големи изпитания или все от нещо не са доволни от партньора.

Ето ги тези любовни каръци:

 Овен

Тези зодии са силни, смели, имат кураж и не се притесняват да поемат рискове. Те са изключително импулсивни, правят нещата, без много да мислят за последствията и не губят време – активни са. Това, понякога, разваля връзките им – така Овните може да наранят партньора. Но пък и те не губят време в размишление – дали да направят стъпка към тръпката си или да пишат на бившото гадже – директно действат. Затова, често отново се събират с бившия партньор. Овните губят много енергия, тъй като сменят решенията си според настроението си.

Везни

Обикновено Везните приемат връзките много сериозно и напълно се отдават на човека до себе си. Те са мили, любезни, не съдят, прощават лесно и затова много пъти им се иска да дадат още един шанс на бившото гадже. Така се оказва, че са се разделяли и събирали с него няколко пъти.

Близнаци

Те са много адаптивни, подвижни, широко скроени, справят се с всякакви ситуации. Близнаците не съдят, самите те грешат често и затова не се вглеждат толкова в грешките на другите. Затова, скандалите и разделите при тях не са нещо драматично и голямо. Често им е скучно, затова не искат да остават дълго сами.

 

- реклама -