бездомник, почина, Бургас, скандал

Жестокост: Жена уби майка си с ритници и юмруци

36-годишна жена е обвинена за умишленото убийство на собствената й майка. По искане на Софийска градска прокуратура съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ на жената.

На 11.02.2021 г. К.Б. нанесла побой на майка си (на 74 години) в апартамента в ж.к. „Христо Смирненски“. В резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото на възрастната жена е  починала.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв.

От разпити на съседи се разбрало, че около обяд на 11.02.2021 г. от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.

От протокола за извършен оглед на трупа на пострадалата е видно, че по тялото й имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб.

Обвиняемата К.Б. се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се.

Разследването продължава.

- реклама -