Жестоко убийство за 50 бона потресе Русе

Жестоко убийство за 50 бона потресе Русе. Собственичка на верига русенски аптеки е била убита, а тялото й разчленено, съобщи телевизия Bulgaria ON AIR. Жестокото престъпление явно е станало миналата седмица.

Според колегите от телевизията става въпрос за Ери Пехливанян. Мъжът й Бедрос също е добре известен и уважавана в Русе. Той е управител на веригата аптеки „Астра“ и два пъти

председател на групата на ГЕРБ

в местния Общински съвет.

Жената изчезнала в петък и роднини я обявили за издирване. Първоначално полицията разследвала отвличане. Бързо обаче криминалистите от Областната дирекция на МВР – Русе, и колегите им от Главна дирекция „Национална полиция“ разбрали, че става дума за убийство.

В понеделник вечерта те задържали двама мъже, които направили самопризнания. Те са стари познайници на полицията.

Убийците са разчленили тялото

на жертвата си, като изхвърлили останките в дере на река Русенски Лом. Криминалистите са установили, че двамата са откраднали 50 000 лева от убитата.

Част от парите са открити. Извършителите на тежкото престъпление са задържани за 24 часа, очаква се прокуратурата да им повдигне обвинения и да поиска от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

- реклама -