Жестоко убийство във Враца

Жестоко убийство е извършено снощи в центъра на Враца, съобщи BulNews.

В късните часове на тел. 112 е получен сигнал за човек в безпомощно състояние. Когато спешните медици пристигнали на ул. „Стоян Калъчев“, заварили ужасяваща гледка. На земята лежал мъж, който бил толкова бит, че бил обезобразен, като тялото и лицето му били почернели от силата на ударите. Човекът бил вече мъртъв и затова веднага бил подаден сигнал в полицията.

Пристигналите криминалисти бързо установили, че извършител на жестокото убийство е 70-годишен мъж, който е пребил до смърт своя 45-годишен син. През униформените той признал, че му писнало от пиянските му изцепки и започнал да го бие от сутринта. Първоначално го налагал с точилката, около обед го налагал с юмруци, а вечерта го довършил с поредната порция удари.

Починалият е големият син в семейството. По-късно вечерта на мястото на трагедията пристигнали майката и брата на убития.

Съседи разказват, че докато фамилията продавала плодове и зеленчуци, всичко било наред. По това време бащата работел в „Нефт и газ“ в Чирен и се грижел за децата си. В същото време големият му син завършил висшето си образование в Свищов.

След края на търговската дейност почти цялото семейство се пропило. Убитият мъж по цял ден лежал и ставал само за да изпие 200 гр. алкохол, след което отново лягал. Вероятно вчера между него и баща му е избухнал поредният пиянски скандал, за да се стигне дотам той да убие детето си. И в момента криминалисти извършват оглед на първия етаж в кооперацията, където е извършено тежкото битово престъпление.

- реклама -