Жените от тези три зодии могат да пленят всяко мъжко сърце

Рецептата за щастлива любов включва много съставки, но най-съществената от тях се нарича съвместимост. Търсим я във всеки партньор, стараем се да не повтаря едни и същи грешки. Често при раздяла чуваме репликата „Не ви е било писано“. Всъщност това съвсем не е случайно. Защото зодиакалният знак, под който сме родени може да определи с кои други зодии бихме имали добра съвместимост. Сред всички 12 зодии има три, чиито нежни представители са подходящ партньор за всички останали.

Телец

Жените Телци са много потайни – не случайно ги определят като скритите лимонки сред зодиите. Те са привидно тихи и спокойни, в същото време – доста предпазливи. Но всъщност много добре знаят какво искат да получат и как да го постигнат. Те обичат да подчертават своята женственост, нежност, отдаденост. Мъжкото сърце лесно поддава ако се засече с дама Телец и трудно забравя тръпката от преживяното.

Лъв

Ако срещнеш Лъвица – можеш ли да я забравиш… Дамите от тази зодия са с несломим нрав, имат  мнение за всичко и го отстояват на всяка цена. Жените обичат да бъдат търсени, да им се угажда, но знаят и как да се отплащат за вниманието. Има мъже, които харесват да бъдат ловците в една връзка, така че да пленят една Лъвица е предизвикателство, с което обаче не всеки може да се справи.

Скорпион

Умни, изобретателни, емоционални- това са жените Скорпиони. Те знаят как да привлекат вниманието към себе си и могат да накарат всеки мъж да хлътне до уши. Поставят ли си цел – намират начини да я постигнат. Със своята харизматичност жените Скорпиони трудно остават сами. Покрай тях винаги се навъртат обожатели, така че ако считате, че това е вашата половинка – постарайте се да я запазите само за себе си.

- реклама -