жени

Жените от кои зодии са най-зли и тиранични?

Овен

Веселите представителки на знак Овен за кратко време може да се превърнат в деспоти и тирани. Тези жени са цинични, силно темперирани и упорити. Могат да се измъкнат от всичко. А всяко разобличаване на истинската им същност ги вбесява. Изблиците на гняв при дамите Овен обикновено се случват, когато поемат на плещите си твърде много отговорности. Нещо, което впрочем сами се натискат да правят. В тази ситуация, човек трябва да им предложи алтернатива и да се опита да изгладят острите камъни в отношенията си.

Рак

Женствени и нежни представителките на съзвездието Рак изглеждат така само на пръв поглед. Истината е, че те могат да изригнат от всяка дума или жест. Тези жени са отмъстителни и докачливи, въпреки че никога няма да се осмелят да си отмъстят. Само истински любящ човек може да се справи с трудния им характер.

Скорпион

Скорпионките умеят да привличат и отблъскват едновременно. Те усещат добре слабостите на хората  и са в състояние да наранят опонента си за цял живот. Няма начин да си починат докато не си отмъстят на противника. Ето защо, тези, които решат да тръгнат срещу представителките на този знак на зодиака трябва да приемат, че ще си спечели един непримирим враг.

- реклама -