жени
сн. uday

Жените от кои зодии са най-големите хищници и фатални любовници

12-то място: жена Везни

Тя е истинска мечта за мъжете, който искат да доминират във всичко. И не е нужно да бъде убеждавана, че не бива да налага собственото си мнение. Жената Везни е необичайно сладка и малко простодушна. Тези качества подкупват мъжът и той се стреми да издигне авторитета си в семейството за нейна сметка. А, тя се опитва да се адаптира към настроението му и да улови всяко желание на съпруга си. Единственият недостатък на тази жена е невъзможността да се решава и най-малките проблеми. Разчита изцяло на съпруга си, който понякога се уморява от пасивността й и му  става скучно. Жената Везни не представлява никаква опасност за мъжа, оставайки винаги сладка и грижовна, топлеща семейното огнище.

11 място: жена Водолей

Тя просто е душица! Мила, общителна, Водолейката ще замае с чара си всеки мъж. Ако някой има проблеми, ще го откриете точно при нея: тя се оказва морална подкрепа. Тези жени винаги намират специални думи за утеха и разтапят сърца с искреното си съчувствие. Но жената Водолей няма вечно да бъде такава. Ролята на Майка Тереза ​​скоро ще я отегчи. Тя тихо се прозява в юмрука си и се отдръпва от притесненията, заседнала някъде в ресторант с приятели. И по това време, изнемощявайки от самота, верният съпруг готви вечеря, занимава се с децата и тъжно гледа часовника, очаквайки нейното завръщане. Не, той отдавна не мрънка: жената Водолей го е научила да бъде смирен.

10 място: жена Козирог

Жена, родена под този знак, е истински калкулатор. Тя е рационална до най-малкия детайл и дори когато е влюбена, вижда някаква аритметика и прави сметки. Не е изненадващо, че жената Козирог, преди да отиде пред олтара, ще изготви си брачен договор, в който всеки елемент ще бъде проверен. Сърдечната привързаност за нея често е просто грешка, защото вярва, че силните чувства винаги са под петата на здравия разум. Мъж, който е свикнал на романтика, бяга от нея, без да поглежда назад. А този, който се е оплел в мрежите й ще се съжалява до края на живота си, което няма да му попречи да обича, често несподелено, своя „мъчител“.

9 място: жена Стрелец

Тя е като вятъра през май: променлива, нестабилна и във вечно търсене на трепет. Жената Стрелец презира домашните задължения, особено мрази кухнята, вярвайки, че печката е пречка за изпълнението на всички планове за бъдещето. Тя е вечно влюбена – днес харесва един мъж, утре друг. Стрелецът не изпитва привързаност към никого: страстта й да сменя местата задвижва смисъла на целия й живот. Тя може да се закълне в любов на годеника си и дискретно да стреля с очи настрани. Статутът на съпруга не пречи на жена Стрелец да напусне семейството си, за да се озове, да речем, на малък остров в средата на океана. Признаваме, че такива дами се наричат ​​авантюристи. Но мъжете обикновено си падат по тях и стават техни жертви по собствено желание.

8 място: жена Риби

Тези жени винаги са меланхолични и в повечето случаи вярват, че са нещастни. Понякога са тихи като вода в изоставен кладенец, после изведнъж без причина избухват в сълзи. Поведението им е продиктувано от непонятни импулси, жените Риби непрекъснато изискват съчувствие и утеха за себе си. Мъжът е пленен от слабостта на жената Риби, която всъщност се оказва въображаема. Някак неусетно, с тиха хитрост, тя ще го вземе в ръцете си, ще го направи послушен и подчинен на нейната воля. Освен това нещастният мъж след това ще бъде вечно обвиняван и сочен като „потисника на жена си“. Съпругата Риба непрекъснато ще говори (и не само на приятелите си!) за изгубената й младост, която тя е подарила на този лош човек. И всеки път с тъжна сълза, карайки всички да вярват, че той наистина е неспособен да я направи щастлива.

7 място: жена Овен

Тя винаги мисли и действа сама. Това качество на нейния характер обаче не трябва да плаши мъжете. В крайна сметка жената Овен е доста приятна и ще се бори за семейния комфорт до последно. А мъжете обичат комфорта и понякога са готови да платят за него със свободата си. След години тези господа може да започнат да се оплакват от триковете на съдбата и понякога да хвърлят недоволни погледи към съпругите си. Но, като цяло те са доволни, че половинката им е родена под знака на Овен.

6-то място: жена Дева

Строги, упорити и много последователни в своите действия и дела. Да й се противоречи струва скъпо. Жената Дева често прилича на много взискателна учителка и дори в погледа на красивите й очи се усеща приближаването на гръмотевична буря. Мъжът при първото си запознанство с Девата, по някакъв начин веднага попада в позицията на палав ученик. Отначало той иска да й угоди, а след това в хода на събитията той страстно се влюбва в тази необикновена жена. Известно прозрение ще дойде при него по-късно, когато Девата ще се шегува остро и саркастично със съпруга си. И ще го прави без да обръща внимание на присъствието на гости и познати.

5 място: жена Близнаци

сн. uday

Ако човек иска да влезе във вечната борба на противоположностите, няма по-подходящ партньор за целта от Близнаците. Тази жена ще ви разклати нервите и ще направи косите ви бели без време. Тя, според авторитетното мнение на астролозите живее на принципа: от любовта до омразата има само една крачка. Двойствеността на душата на тази жена по никакъв начин не се комбинира с понятия като преданост и постоянство. Но, с нея винаги ще ви е интересно и забавно, а любознателната й природа ще ви запали да научавате нови и нови неща. Затова в този случай е по-добре да слушате сърцето си и да не бъдете чак толкова прагматични…

4-то място: жена Телец

Тя е напълно непредсказуема в действията си и обича да обърква мъжете. Жената Телец знае как романтично и красиво да върти очи. Това силно заблуждава представителите на силния пол, които докато се потят по челата си, се ровят в паметта си в търсене на лирически стихотворения от училищната програма. Просто за да отговорят на нейното настроение. Но напразно. Демонстрирайки меланхоличния вид на страдаща дама, жените Телец всъщност мислено преценяват на какви материални разходи е способен нейният господин. Уви, кесията на годежа в този случай регулира сърдечните чувства на тази привлекателна жена. Когато в райското гнездо, което мъжът ще й изгради не остане много, тя безмилостно ще го остави, летейки към друг, по-богат обект на любовта.

3 място: жена Рак

Тя е истински капан за мъж, който си вярва, че е вечен ерген. Прехвалената свобода почти винаги ще затвори вратите си за него след среща с жена Рак. Преди още да се усети, ще бъде „опитомен орел“ с брачна халка. А, след известно време същия този бивш ерген, нейде в ъгъла на кухнята ще си зададе въпроса за стотен път: „Защо не се ожених за сираче?“. Защото да живееш в дом сред постоянно присъстващите роднини на любимата жена е чисто мъчение. Все пак можете да се примирите с това нещастие. Най-лошото от всичко е, че жената Рак е неразумно амбициозна и кариерата й е преди всичко. А за съпруга си отрежда ролята на безобидно домакинско същество, кротко изпълняващо нейните указания.

2-ро място: жена Лъв

От всеки „цар на зверовете“, тя ще отбие короната с нежна ръка и ще заеме импровизирания му трон, на който той е седял дълго време. Странно, но мъжът дори няма да усети тези промени в началото. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще спечели сърцето му. Мъжът ще иска да бъде управляван от очарователна и волева жена за известно време. И когато осъзнае, че е отишъл твърде далеч, жената Лъвица, „царицата на зверовете“, ще запълни напълно жизненото му пространство. И сваленият владетел с горчивина ще признава, че дните на матриархата са се върнали.

1-во място: жена Скорпион

сн. uday

Дяволски добра, съблазнителна, гукаща като гълъбица. Мъжът веднага попада под нейния чар, без да подозира, че тази красавица някой ден може да го нарани болезнено. Той като невинно агне, примигвайки с очи, позволява на любимата си да „пие кръвта му“. Разбира се, образно. Идилията обаче изведнъж ще приключи, щом жената Скорпион усети тихото мърморене в душата му. Ужилването й веднага ще влезе в действие – ядосаната красавица ще покаже истинското си лице, по време на което той ще си спомни под какъв знак е родена тя. А отмъщението на Скорпион в женски облик е много изискано и ужасно. Тогава ще получите неумолим и безмилостен враг до края на живота си.

- реклама -