Жената с най-дългите крака в света трудно се качва в кола

Най-дългите крака в света принадлежат на 17-годишната Остин, Тексас. Тя записа името си в Книгата на рекордите на Гинес. Тя споделя за ежедневните трудности, с които трябва да се справя заради това, за което мечтаят милиони жени по света – безпрецедентно дълги крака. Думите й бяха публикувани на официалния сайт на световните рекорди на Гинес.

17-годишната рекордьорка Маки Карин има най-дългите крака сред жените и тийнейджърките в света. Левият й крак е дълъг 135,3 сантиметра, а десният – 134,3 сантиметра. Момичето мечтаело да постави рекорд, за да вдъхнови и мотивира високите хора да оценят своите природни качества.

 

View this post on Instagram

 

Sunday’s are for the girls✌🏻 • Casual + sporty leggings by @zen_ryze

A post shared by 𝙼𝚊𝚌𝚒 𝚌𝚞𝚛𝚛𝚒𝚗 (@_maci.currin_) on

„Бях тормозена в училище, защото бях по-висока от другите“, спомня си тя. „В гимназията спрях да се притеснявам какво мислят другите за мен и след това нищо не можеше да ме събори.“

208-сантиметровата Карин насърчава високите жени да възприемат ръста си като подарък от Бог.

Американката се сблъсква с редица неудобства всеки ден: трудно й е да преминава през вратите, да се качва в кола и да си купува дрехи с подходящ размер. Въпреки това дългите й крака й помагат да играе волейбол със съучениците си. Поради необичайния си външен вид, тя придоби популярност във видео услугата TikTok.

В бъдеще Карин планира да учи в колеж във Великобритания и да влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-високия професионален модел в света.

- реклама -