Young woman is sitting hunched at a table at home, the focus is on a man's fist in the foregound of the image

Жена се бори за живота си, след като бившият я пребива 6 часа

Жертвата е била измъчвана часове наред – както психически, така и физически.

Тя е под медицинско наблюдение, като дори все още не може да става от болничното си легло. Претърпяла е животоспасяваща операция.

Разтревожената майка разказва още, че побойникът отишъл в следобедните часове до магазина, в който работи съпругата му. Жената заключва вратата и звъни в полицията, докато мъжът ѝ прави жестове, че ще я заколи.

„По-късно тя е била с адвокатката си при прокурора.

Прибира се и вижда, че той е бил в дома ѝ. Ужасява се и веднага заключва вратата. Отива в кухнята и вижда чаша с водка и телефон. Обръща се да излезе, но той изскача от спалнята и я хваща“, разказва още майката.

Близо шест часа насилникът измъчва жертвата си. Накрая вади пистолет и нож и се обръща към нея с думите: „Няма да те убия, както съм ти обещал,

ще ти подаря живота, но не ме предавай,

защото ще пострада цялото ти семейство“.

Мъжът напуска жилището, а жената изпада в шок. „Той ѝ е строшил телефона, за да не може да се обади на никого. Въпреки това събира сили и пълзейки отива до нощното шкафче, вади стар телефон без карта, но свързан с интернет. Звъни чрез мениджър на дъщеря си и казва, че е зле“, разказва още разтревожената майка.

Това не е първият случай на домашно насилие. Побойникът заплашва не само съпругата си, но и нейните родители. Ето защо те настояват за най-строгата присъда.

- реклама -