Жена млати с тояга деца на катерушка в София (Видео)

Шокиращ акт на агресията над деца в София! Малолетните момичета играели на 20 януари вечерта на катерушка пред квартално заведение.

Те записвали и клипчета за популярната платформа TikTok. Пуснали монета в съоръжението и си играели край него, съобщи GlasNews. Действията им се виждат на запис.

Изведнъж жена започнала да нанася удари на момичетата с продълговат предмет, наподобяващ тояга. Случаят е от затворен комплекс в квартал “Света Тройца”.

Нападателката е жена, която е подпомогната от мъж, който пречил на момичетата да избягат.

Децата били нападнати ненайдено от жената. Тя работи в близкото заведение, а нейният съучастник е именно собственикът както обекта, така и на въпросните катерушки. Които обаче са предназначени за обществено ползване.

По главите и телата на децата се посипали удари, а по-тежки послествия били предотвратени от намесата на околните. На един от записите се вижда и как напададелката с „тоягата“ удря едно от момичетата, въпреки че край нея има няколко човека.

Родителите на момичетата подали сигнал до МВР.

След намесата на полицаите от  Трето РУ, отговарящи за район „Илинден“, са намерени всички свидетели на побоя над децата. Призовани са и биячите им.

Фрапиращата агресия е заснета от камери за наблюдение.

- реклама -