Зехиров сменя Миланов в националния

Крайният защитник на Берое Атанас Зехиров ще заеме мястото на Живко Миланов, който напусна лагера на националния отбор по футбол заради контузия. Новината бе съобщена на официалния сайт на БФС. Той е четвъртият футболист на Берое, който намира място в състава на Ивайло Петев. Националите ни се подготвят за старта на световните квалификации. Първият мач на тима ни е на 6 септември от 21:45 срещу Люксембург на Националния стадион „Васил Левски“.

3:0 за хората

В същото време Петев и капитанът Ивелин Попов закриха официално турнира „3:0 за хората“, организиран с подкрепата на Българския футболен съюз. В надпреварата се включиха 6 отбора, представляващи сдружения за борба с различни зависимости.

Под ръководството на съдийките Християна Гутева, Антоанета Панчева и Гергана Цанкова отборите на „Реванш“, „Ново начало“, „Билани“, Бетел“, „Солидарност“ и „Отворени очи“ направиха атрактивни и резултатни мачове.

На финала отборът на „Отворени очи“ надигра „Билани“ с 4:1 и заслужено вдигна купата.

Главното послание на мероприятието бе: „Не всички хора са зависими, но всички зависими са хора“, а Ивайло Петев и Ивелин Попов подариха на участниците футболни топки и фланелки с автографи.

Двамата предадоха специални поздравления на участниците в турнира от името на всички в националния отбор на България.

- реклама -