Здравен хороскоп за 2020 г.

Овен 

Стресът ще играе основна роля за здравето на представителите на зодия Овен през 2020 г. А след 20-ти март ще бъдете натоварени с повече стрес от обичайното. За да бъдете здрави физически, трябва да запазите и психичното си здраве. Отделяйте време за своето хоби, поддържайте мозъка си свеж, спортувайте.

 Телец 


Представителите на зодия Телец трябва да внимават с преяждането. Тъпченето с всякакви нездравословни храни, както и неограниченото количество ястия, могат да ви създадат единствено здравни проблеми. Избягвайте храненето извън вкъщи. Избягвайте и злоупотребата с алкохол.

  Близнаци 

През 2020 година представителите на зодия Близнаци трябва да направят здравето си приоритет №1. Добре е още от първото тримесечие да започнете да предприемате действия за по-добро здраве вбъдеще. Ако вече страдате от хипертония, за вас това важи още по-силно. Близнаците е добре да изучат обстойно здравните проблеми, от които страдат, дори да са в слаба форма, за да се предприеме лечение от рано. Избягвайте всякакви замърсени неща, особено мръсния въздух, който застрашава дихателната ви система.

 Рак 

Като цяло не се очакват здравни проблеми за Раците. Но представителите на зодия Рак трябва да внимават за инциденти през 2020 година, особено с превозно средство. Избягвайте също и плавателни съдове. Оглеждайте се за мокър под или заледена настилка. Не пропускайте също профилактичните прегледи при лекаря.

  Лъв

За представителите на зодия Лъв стресът е отговорен за нивото на здравето им през 2020-та. Възможно е възобновяването на стари заболявания. Поддържайте редовно физическата си форма с упражнения. При заболяване приемайте само предписаните лекарства и не започвайте самолечение. През пролетта и до средата на лятото може да настъпят смущения на храносмилателната система. Хранете се здравословно и избягвайте мазни храни.

 Дева 

През второто тримесечие на 2020 година представителите на зодия Дева са застрашени най-вече със здравни проблеми, свързани с диабет и сърдечно-съдовата система, а през годината като цяло могат да настъпят и заболявания на храносмилателната система и дихателната система. Затова избягвайте храни, богати на мазнини, намалете приема на сол, избягвайте замърсени места, особено такива с мръсен въздух.

  Везни 

Представителите на зодия Везни няма да се оплакват от сериозни здравни проблеми през 2020 г., ако изключим някоя простуда или лека форма на грип. Евентуални проблеми, но също леки, могат да настъпят в храносмилателната система, но те могат да бъдат предотвратени, ако спазвате редовен здравословен хранителен режим. Не забравяйте също да спортувате редовно. Ако страдате от диабет, също така не нарушавайте диетата си.

 Скорпион 

Имунната система на представителите на зодия Скорпион ще бъде силна през 2020 г., което означава, че бързо ще се възстановявате, ако заболеете. Ако страдате от диабет, високо кръвно, наднормено тегло или гастрит – 2020 година е идеална за лечението им. Избягвайте винаги подсладените напитки и спазвайте правилата на здравословното хранене. Ако имате сърдечно-съдови проблеми, намалете приема на сол и мазните храни.

 Стрелец

Представителите на зодия Стрелец ще се радват на добро здраве през 2020 година. Ако страдате от продължително заболяване, то състоянието ви ще се подобри през 2020-та. Най-вече съблюдавайте принципите на здравословното хранене като избягвате джънк фууд, захарта и солта и увеличете приема на зеленолистни зеленчуци. Не се преработвайте също.

 Козирог

Представителите на зодия Козирог няма да имат сериозни проблеми със здравето си през 2020 година, ако изключим кратка настинка. Хранете се здравословно и избягвайте специално захарта и не добавяйте излишна сол в храната си. През втората половина на годината си пазете кръвното налягане да е в нормата. Може да се отдадете на упражнения по йога или медитация.

 Водолей 

грип Бургас децаПредставителите на зодия Водолей са с по-голяма вероятност да хванат грип и настинка през 2020 г. спрямо останалите зодии, но не се очаква да имате сериозни заболявания. Освен ако страдате от кръвно, което рязко се вдига или сваля, трябва да бъдете внимателни с този проблем. Ако пък страдате от диабет или сте в преддиабетно състояние, избягвайте всичко, в което има добавена захар.

  Риби 

Представителите на зодия Риби ще се радват на добро здраве през по-голямата част от 2020 година. Не се очаква да се прихване някое сериозно заболяване, освен евентуално грип или настинка, а нехроничните заболявания ще протичат по-леко. Имунната система на Рибите ще бъде засилена. Това не означава, че трябва да занемарите здравословния начин на живот. Евентуални проблеми може да имате с храносмилателната система, затова избягвайте вредните храни.

- реклама -