Бокова

Защо в ада охрана за българите няма? Бокова vs. Георгиева – измислена интрига от измислени хора

Днес получихме следния имейл, който публикуваме със съкращения:

From: Ивайло Дамянов <ivailo.p.damianov@gmail.com>
Date: 31 август 2016 г., 10:52:05 Гринуич+3
To: undisclosed-recipients:;
Subject: Fwd: Насоки за коментари в социалните мрежи
Здравейте,

Получих мейл с „Насоки за коментари в социалните мрежи“ (приложено Ви го препращам за да го видите с очите си). Мислех си, че това се случва само по време на избори, когато цели армии от активисти с партизански имена поемат на кръстоносен поход във ФБ или Туитър, за да ни „обяснят“ коя е правата вяра и да ни „убеждават“ #КОЙ ще ни оправи живота и #КАК под неговото вещо ръководство ще потече благоденствие и благодат.

Стройни редици от тролове на всевъзможни партии и организации щурмуват уж свободното социално пространство, за да ни „преобърнат нагласите“ и да примамват гласоподаватели, веднага щом се зададат избори. Да, ама не САМО…

Оказа се, че се случва и в „мирни времена“ и по други теми, които вземат, че попадат в зоната на интерес на някое самовлюбено партийно величие или по-дребен кариерист-политик, пък макар и занесъл дисагите си в Европейската комисия….

Оригиналното съобщение

–––- Forwarded message –––-
From: Radmila Nedeva <radmila.nedeva@ec.europa.eu>
Date: 2016-08-31 10:42 GMT+03:00
Subject: Насоки за коментари в социалните мрежи
To: ivailo.p.damianov@gmail.com

Здравейте,

В приложен файл Ви изпращам насоки за коментари в социалните мрежи по темата – избор на генерален секретар на ООН. Както знаете, г-жа К.Г. следи отблизо надпреварата за наследник на Бан Ки-мун и насоките са съгласувани с нея. Независимо от формалната номинация на официален български кандидат, тя счита, че има потенциал и възможности за тази позиция.

Вероятно сте запознати от медиите с мненията на дипломати, политици и експерти, които подкрепят издигането й като нова кандидатура на жена от Източна Европа. За да подкрепим този вариант, трябва да продължим кампанията в социалните мрежи, с която да наложим името й като потенциален нов кандидат.

Отчитането на постовете Ви ще бъде извършвано от специално наета за целта фирма, въз основа на което ще бъде извършвано и заплащането на Вашите услуги.

Ако има неясноти или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с мен.

Поздрави,

Радмила

Ето и приложените близо 40 опорни точки:

Насоки за коментари в социалните мрежи

1.    Тя е дъщеря на убиец.
2.    Не искаме да сме известни с дъщеря на убиец.
3.    Дъщерята на червения убиец няма никакъв шанс.
4.    На комунист доверие никакво!
5.    Вън българската червена номенклатура от структурите на ООН! И толкова!
6.    Бокова е международен вариант на генерал Румен Радев – кандидатът на БСП за Президент!
7.    Какво европейско в дъщерята на комунист убиец бе? Нормални ли сте?
8.    Да подкрепиш България, значи да подкрепиш изчадието Бокова??! То бива, бива, ама…! Червени копелета безобразни!
9.    Никаква подкрепа! Тази комунистка не трябва в никакъв случай да бъде избрана. Има други, много по-кадърни и заслужили от нея, макар и да са чужденци! Просто не трябва комунист и то с нелицеприятно минало да оглави ООН!
10.    Светът, ООН и Източна Европа имат нужда от повече генерални секретари от Западна Европа и управление по западно европейски модел. Тая да се маха.

11.    Това е комунистическата кандидатура! Комунизмът е без род и родина! И е традиционно антибългарски! Това е кандидатурата на Пост-СССР!
12.    Ирина Бокова е кандидатура на Путин и Русия, а не на България.
13.    Затова, че съм българин, а не дупедавец на руската мечка, казвам НЕ на Бокова!
14.    Бокова е кандидатура на Москва и българското гражданство й е само за парлама!
15.    Видео материал на Кремъл в подкрепа на своята кандидатка за генсек на ООН – Ирина Бокова https://www.youtube.com/watch?v=IhOD_ZYZUxU

16.    Всеки, който подкрепя Бокова е комунист.

17.    Ирина Бокова е кандидатура на Георги Първанов.
18.    Гоце й беше дълго време партиен началник. Той я реално предложи Бокова за посланик в Париж и той я утвърди, БСП чрез МВнР, я предложи за директор на Юнеско.
19.    Който подкрепя Ирина Бокова да си ходи на Позитано 20!
20.    Много хора ще съжаляват, ако изберат тоя червен боклук Бокова!
21.    Крайно време е да заровим понятията социализъм – комунизъм. А който подкрепя Бокова, явно му липсват – да ходи в Северна Корея, Куба и Венецуела да види нагледно тоя строй.
22.    До кога тези червени мумии ще ни учат на Демокрация и Либерализъм …!?! Верни слуги на червената плутокрация ще надават вой в подкрепа на изчадие от своето котило , много ясно.
23.    Кратка статистика за интелектуалния отбор подкрепящ другарката Ирина Бокова: от първите 12 имена 6 са на агенти на ДС; от 9 академици 5 агенти на ДС; от 2 член кор. на БАН 2 агенти на ДС; от 5 дипломати 3 агенти на ДС; от 6 журналисти 3 агенти на ДС; 95% са членове на БКП…

И още в този дух…Следват още много, които няма да публикуваме тук.

Няма кой да ни спре да се омаскаряваме

Еврокомисар Кристалина Георгиева категорично отрече в Туитър и Фейсбук да има нещо общо с разпространените в медиите опорни точки.

Кристалина Георгиева Ирина Бокова хибридна война

 

 

 

 

 

 

 

От представителството на Европейската комисия в София заявиха, че съобщението и всичко, което се съдържа в него, е абсолютен фалшификат.

Службата за цифрова сигурност на Европейската комисия, която проверява случая, е информирала, че въпросният имейл не е изпратен от сървърите на комисията – компютърните системи на ЕК не са хакнати, а от сайт за изпращане на фалшиви мейли (email spoofing), регистриран в Чехия.

Според тях става въпрос за зложелател, който се опитва да се представи за друго лице, за да злепостави вицепрезидента Георгиева и Европейската комисия.

Техническата информация, която имейлът съдържа, позволява той да бъде проследен до чешкия сайт emkei.cz, който често се използва за изпращане на фалшиви мейли и е бил използван и преди за подобни атаки, срещу членове на ЕК.

Това са фактите от днешния ден

Не познаваме автора на атаката и няма какво да добавим, освен, че ни е срам.

Срам ни е авторите на „свободни съчинения„, които безнаказно дефилират из иначе свободното интернет пространство. То все повече започва да прилича на свободна зона за глупостта и ниските страсти на неосъществени хора.

И Кристалина Георгиева, и Ирина Бокова са успели, умни, уважавани българки. Българки с кариера и име в световния политически елит. Да замесваме имената им в толкова дребни скандали е жалко. Жалко е за “ вдъхновителите“ на подобни сценарии. За тях можем да кажем само – те са толкова големи, колкото са жалки мислите им.

А по „скандала“ с днешна дата няма какво да добавим, освен написаното в заглавието на този материал.

И да напомним, че Ирина Бокова е в тройката на избраните до този момент кандидати за генерален секретар на ООН.

И още – Кристалина Георгиева няма шанс да заеме поста Генерален секретар на ООН, защото няма да бъде допуснато двата най-високи поста в световната организация да бъдат оглавени от българи. А единият вече е зает от Бокова за следващите две години.

Единствената роля, която Кристалина Георгиева може да изиграе, е да саботира Бокова. Явно има кръгове и у нас, и в чужбина, които работят и се надяват на това.

Какво ще избере Георгиева? Следващите месеци ще покажат.

- реклама -