Бела Хадид

Защо топ моделът Бела Хадид се усмихва рядко на снимки?

Свикнали сме да виждаме топ моделите усмихнати широко на техните снимки. Това обаче съвсем не важи за Бела Хадид, която винаги е фотографирана със сериозно изражение.

Защо?

Колкото и парадоксално да звучи, по-малката от сестрите Хадид изпитва неудобство да се усмихва пред камерата. Тя обяснява, че й е отнело почти цял живот, за да опознае лицето си.

Но сериозността, която показва на снимките, не отговаря на същността й. Бела описва себе си като „достъпна и весела личност“.

Бела Хадид

„Хората казват, че съм много различна от това, което показвам. Твърдят, че изглеждам груба и дори плашеща в социалните мрежи. Но аз обичам да завързвам контакти с нови хора“, разказва Бела Хадид.

Бела следва примера на сестра си Джиджи да бъде по-сдържана, когато е обект на папараците.

„В началото бях много доверчива, но сега не е така. В мрежата публикуват лични неща, но не прекалено – неща, които не биха навредили на живота ми. Странно е. Понякога се чувстваш твърде на показ“, допълва супермоделът.

Като най-лошо си преживяване Бела определя „попадането“ в новините.

Припомняме, че миналата година след участието си в ревю на известния моден дизайнер Майкъл Корс в Ню Йорк Сити, Бела Хадид направи сурова забележка на служител от личната си охрана. Бодигардът се „престара“ в изпълнението на задълженията си и избута фотографка от пътя на супермодела. В следствие на това той беше предупреден лично от Бела „да не я докосва“.

- реклама -