Дрейк

Защо рапъра Дрейк има цяла колекция от скъпи чанти?

Tази седмица френската компания Hermes, предлагаща една от най-луксозните марки чанти в света заяви, че продажбите й са достигнали рекордните 6 милиарда евро през 2018 г., тъй като търсенето на емблематичния аксесоар продължава да расте във всички части на света.

Една от причините за това е голямата колекционерска страст на звездите и богатите към тези чанти.

Жената, която някой ден ще се омъжи за рапъра Дрейк, определено ще е голяма късметлийка. Защото ще получи богата колекция Hermes Birkin за няколкостотин хиляди долара.

Певецът, който има славата за заклет ерген сподели, че от няколко години купува чантите, които някой ден ще даде по думите му „на онази, с която ще свърже живота си“.

Рапърът така и не уточнява точния брой на чантите, които има.“Има някои неща, които държат цената си. Аз обичам да купувам такива вещи, така че имам доволно голяма колекция от Hermes, която да предложа на някоя жена, в някакъв определен момент от живота ми“, споделя той.

Всъщност колекцията на Дрейк е чиста проба инвестиция. Birkin са най-скъпите чанти в света, а списъка от чакащи е дълъг. Изработката на всяка от тях отнема години и обикновено с привилегии са звездите и съпругите на милиардери. Някой от моделите на марката струват космическите 400 хиляди долара, като според инвестиционни посредници, те са по-добра инвестиция от това да сложите пари на фондовите пазари.

Защото не само, че няма риск парите да бъдат загубени – колкото повече остаряват, толкова по-скъпи стават чантите на Hermes.

- реклама -