Обама
Обама пее "Честит рожден ден" на дъщеря си Малия навръх 4 юли

Защо Обама е бесен на дъщеря си?

Президентът Барак Обама изпаднал в ярост и се карал на 18-годишната дъщеря Малия. която беше засечена да пуши марихуана. Това съобщава Radar Online.

Точно този сайт пусна по-рано този месец видеото, на което Малия Обама дърпа от дрогата. Това е „най-лошият кошмар“ за американския президент, коментира сайтът.

„Идва краят на президентския мандат и внимателно създаваният образ на идеалното семейство се разпада пред очите му“, коментира източник пред журналисти. Той не уточни дали на голямата дъщеря в президентското семейство е наложено някакво наказание.

Видеото с пушещата дъщеря на Обама бе направено в Чикаго на музикалния фестивал Lollapalooza. Там Малия отишла с приятели.

Свободната година

Интернет потребители окачествиха постъпката на Малия като „ново дъно“ на момичето. „Старото дъно“, според тях, бе предизвикателният й танц в стила туърк на същия фестивал.

Radar Online пише, че този месец Малия е била на частен купон на остров Мартас Винярд, който обаче бил толкова шумен, че съседите извикали полиция. Малия с помощна на охранител от Сикрет сървиз успяла да се измъкне преди появата на полицаите, но историята стигнала до ушите на баща й, който не скрил недоволството си.

След като завърши тази година училище, Малия взе така наречената gap year (“свободна година“) преди да започне обучението си Харвардския университет. По-малката й сестра Саша е на 15 години.

- реклама -