Защо никой не говори за Тифъни Тръмп?

Тифани Тръмп е дъщеря на президента на САЩ Доналд Тръмп, но не може да стъпи и на малкия пръст на Иванка Тръмп.

Тя е красива, млада, богата и дъщеря на Доналд Тръмп. И въпреки че принадлежи към вероятно следващото първо семейство на Америка, почти никой не й обръща внимание. Тифани Тръмп по ирония на съдбата е пример за бедното малко богато момиченце, което при всичките си пари и възможности, абсолютно никой не забелязва.

Тази чаровна блондинка отчаяно се стреми да привлече вниманието на хората с луди партита, публикуване на поп изпълнения, но нищо от нещата, които прави не помага, за да стане звезда. Всъщност дори за някои от членовете на нейното семейство понякога изглежда, че тя сякаш не съществува.

21–годишната Тифани Тръмп е израснала в Калифорния, с майка си Марла Мейпълс, втората съпруга на ексцентричния милиардер Доналд Тръмп. Въпреки че Доналд твърди, че този брак е най-голямата му грешка, той се старае да осигури най-доброто на дъщеря си. Тя завършва образованието си в частно училище в Калабасас, което е спонсорирано от баща й. Но за разлика от Дон — младши и Иванка не израства край него и всъщност го вижда доста рядко.

В последно време, това младо момиче се появява най-често в ролята на „богато и глезено дете“, която живота й е „наложил“.

Когато тези дни в Ню Йорк тя рискува да се качи на модния подиум, за да се изяви като модел, всички решили, че това е прищявка, която нейния богат баща е задоволил, тъй като Тифани искала да види какво е да върви по стъпките на сестра си. Всъщност в пресата било съобщено, че дефилето й е било в услуга на Доналд Тръмп, който помолил един от дизайнерите да позволи на дъщеря му да участва.

Но що се отнася до уменията й като модел, медиите са безпощадни — тя няма място до Миранда Кер и Наоми Кембъл.

Тифани Тръмп – глезена, богата и никой не се интересува от нея

Изглежда, че богатата Тифани все още търси своето място под звездите, а баща й и богатството му очевидно не могат да й помогнат в това …

 

- реклама -