Защо Мелания Тръмп е с палто на 26 градуса

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп често ни кара да се възхитим на стила й и начина, по който изглежда. Но и неведнъж ни изненадва с модни решения. Било то яке с провокативен надпис или пък дебело палто, когато навън температурите са си летни, а влажността на въздуха – висока.

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп посрещнаха в Белия дом първата двойка на Полша. Дрескодът за подобно събитие се подразбира, че е официален, но връхните дрехи със сигурност не са задължителни.

Вместо да заложи на поредната елегантна и доста скъпа рокля, Първата дама на САЩ избра да бъде с не по-малко скъпо… палто. Дрехата е на Gucci и струва близо 5000 долара. Да, и на нас ни харесва, но стои малко странно на фона на всички журналисти по къси ръкави.

Снимка 379496

А и не й е за първи път – през юли пак не се раздели с връхната си дреха на Gucci, въпреки необичайно високите температури във Финландия.

Разбира се, модният избор на Мелания Тръмп не бе подминат от потребителите в социалните мрежи. Там се родиха редица предположения защо бившият модел е с палто, когато температурата е 26-7 градуса.

Определено ни хареса предположението, че Първата дама е без дрехи под палтото. Тя така и не го свали по време на срещата в Белия дом, но една малко крайче на рокля или пола в син цвят разби илюзиите ни.

Снимка 379495

Не липсват и предположения, че госпожа Тръмп е развалила безупречната си фигура и се чуди как да прикрие този факт. А дали пък не е бременна?!

Други път скочиха да защитават Мелания и нейния стил, като поясниха, че това е палто-рокля, каквито обича да носи и херцогинята Кейт Мидълтън.

- реклама -