Защо кръшка жената?

По Нова година хората си правят равносметка и гледат да планират живота си през настъпващата година. Това, впрочем, важи и за сексуалния живот и за отношенията между партньорите – били те семейни или просто съжителство.

Често задаваният въпрос е защо жените търсят секс „на чуждо”. Отговорът на този въпрос би трябвало да заинтересува повече „силната половина” от двойката. Единия отговор е сексуална неудовлетвореност. Еднообразието вреди и на двете страни. Сексът става скучен, а реакциите известни. Тук вече трябва да се отърси разчупване на еднообразието, да се освежат не само чувствата, но и нагона, либидото. Тук обаче активен трябва да бъде не само силният пол.

Все пак психолозите смятат, че жената си хваща любовник, когато мъжът не я удовлетворява или не експериментира достатъчно, за да поддържа привличането. Обикновено той не се старае да разнообрази живота под чаршафите или да покани съпругата на среща в кафене, да отидат на ресторант, на кино или на изложба.

Тогава рано или късно жената ще кръшне.

А ситуацията може да бъде спасена, жената все пак винаги е готова на диалога.

Ако мъжът доставя удоволствие на жената, тя няма да мисли за секс „на чуждо”.

За да разбере мъжът жената, която е готова на такава стъпка, трябва да има пред и други фактори. Сред жените има немалко представителки, които

възприемат мъжа като трофей.

Това са жени ловджийки, малко така хишнички. Пък и да спечелят красив и млад любовник е повод да се похвалят и да си погъделичкат суетата. Всъщност интересува ги не толкова секса, колкото първите срещи и изживявания с „трофея”.

Жената кръшка и от любопитство

Ако жената е имало малко мъже и рано се е омъжила, кръшването е част от сексуалния опит. Дори е глупаво да бъде осъждана за това.

Подаръците като сексуално внимание

Има и случаи, когато жената трябва да решава проблемите на мъжа – дългове, ипотека, кариера. Кои точно, няма значение. Мъжът обаче смята, че „половинката” не заслужава едно колие или ухаещ парфюм. Докато любовникът смята точно обратно и с готовност котка жената с неустоими подаръци, които тя възприема като признание за нейната индивидуалност , сексапил и дори еротичност.

- реклама -