Защо херцогиня Меган свали годежния си пръстен?

При поредната си публична проява херцогиня Меган не носеше годежния си пръстен. Тя присъства на религиозна церемония, отслужена в Уестминстърското абатство в Лондон по случай  Деня на Общността на нациите.

Той се отбелязва през втория понеделник на месец март от всички страни членки на Общността на нациите – международна организация, в която членуват предимно бивши британски колонии. Тя се оглавява от кралица Елизабет Втора.

Меган беше в бяла рокля със сребърни орнаменти, бяло палто и бяла шапка.

Въпросът е обаче къде е годежния й пръстен

Наблюдателните папараци и фенове забелязаха, че херцогинята не носи годежния си пръстен. Отговорът най-вероятно е очеваден. Меган е бременна и пръстите се подуват, така, че е възможно пръстена да не й става.

Друга вероятно причина е, ако тя е решила да почисти пръстена, той е в някое ателие.

Пръстенът на Меган е за близо 500 000 долара. На толкова горе-долу се оценява бижуто, което принцът лично проектира за Меган.

Пръстенът съдържа огромен бял диамант от Ботсвана, който се оценява на близо 100 — 150 000 долара. Камъкът е заобиколен от няколко по-малки диаманта, избрани от личната колекция на принцеса Даяна. Поради което се смятат за по-ценни от всеки друг.

Според кралските бижутери, пръстенът с жълто злато и диаманти, който принцът е проектирал сам за годеницата си, се оценява на най-малко 500 000 долара.

 

- реклама -