Бионсе

Защо Бионсе започна да се обича повече след бременността си

Бионсе твърди, че след раждането на детето си се харесва и се обича повече

В интервю за списание Vogue попдивата разказва за личния си живот, за майчинството и за това как е променила възприятието си към света след раждането.

След като родила първата си дъщеря Блу Айви, Бионсе дълго не могла да се възстанови заради изискванията на обществото. Стандартите за красота изисквали от нея бързо да се избави от излишното тегло и да се върне в обичайната си форма. Пет години по-късно, подготвяйки се за раждането на близнаците, тя вече не се притеснявала от теглото си и дори публикува снимка в инстаграм в сила на Венера на Ботичели.

Фотографията акцентира на закръгления й корем. А на церемонията Грамми тя се яви в образа на древната африканска богиня на плодородието.

Раждането на близнаците се превърнало в истинско изпитание – получила тежка патология, която застрашила живота на децата. За щастие, всичко приключило благополучно, но повече от половин година Бионсе трябвало да се скрие от публиката. През това време започнала да обръща повече внимание на себе си – да се грижи повече за себе си, да се обича повече. Дори стигнала до извода, че да е напълняла, не е необичайно.

Но все пак преминала на веганска храна, отказала калоричните ястия и напитки и дори кафето и алкохола

Така успяла да се върне бързо във форма и се качила на сцената, а шоуто й се превърнало в едно от най-важните събития на музаката. Сега се чувства щастлива като никога преди. Радва се на новото си тяло, смята, че все още има малко коремче, но се готви да се отърве от него.

Днес звездите не се притесняват да говорят за това колко е трудно на една жена отново да влезе във форма след раждането. Освен това свалянето на килограмите трябва да става по здравословна програма, а не с изтощителни диети и колкото се може по-бързо.

 

 

- реклама -