Saint Laurent

Зашеметяващо ревю на Saint Laurent под Айфеловата кула – СНИМКИ

Saint Laurent представи пролетно/лятната си колекция за 2019-та снощи на зрелищно ревю в рамките на Седмицата на модата в Париж. Едва ли има по-подходящо място за емблематичния френски бранд от Айфеловата кула.

Специално за дефилето бе направено наводнение, а моделите вървяха по вода

Модните експерти изразиха притеснения, че вероятно заради ревюто по вода са похабени дузина обувки на Saint Laurent, които са едни от най-скъпите по света. Все пак признават те, зрелището си е заслужавало. Магичната обстановка се допълваше от електрически палми, чиито светини се отразяваха във водата.

Специални гости на ревюто бяха Катрин Деньов, Карла Бруни Саркози и Синди Крауфорд, чиято дъщеря Кая дефилира за Saint Laurent.

 

Дизайнер на колекцията е белгиеца Антони Вакарело

В нея определено отсъстваха така емблематичните за Saint Laurent пищни вечерни рокли. За сметка на това той вижда жените по-скоро като парти момичета, облечени в къси панталонки, комбинирани със секси прозрачни ризи. Подобни модели изобилстваха в колекцията на Вакарело.

Той все пак бе оставил в чест на създателя на марката Ив Сен Лоран неговите известни пищни ръкави, които бяха адаптирани към сака и ризи. Антони Вакарело също така лансира високо изрязани бански и бодита.

Разгледайте още от колекцията

 

- реклама -